vila horia bradet

Construita din temelii si conceputa in stil vintage, cu tot confortul, Vila Horia-Bradet ofera oaspetilor sai cele mai bune conditii de cazare si sejur.

Vila Horia-Bradet este inconjurata de dealuri si munti, oferind clientilor sai o priveliste mirifica. Raul curgator aflat in imediata apropiere, se contopeste cu privelistea linistitoare.

Facilitati

Te poti relaxa ascultand susurul raului si privind padurile ce inconjoara Vila Horia-Bradet.

 

Vila Horia-Bradet

este inconjurata de dealuri si munti, oferind clientilor sai o priveliste mirifica. Raul curgator aflat in imediata apropiere, se contopeste cu privelistea linistitoare.

Vila Horia-Bradet dispune de un living spatios, situat la parter, dotat cu TV, canapea si masa de 12 persoane si de asemenea de o bucatarie dotata cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider si bar.
Vila Horia-Bradet dispune de un loc de joaca pentru copii, aflat in curtea vilei. Locul de joaca este special amenajat pentru ca cei mici sa se distreze in siguranta.

De asemenea Vila Horia-Bradet dispune de un foisor si un balansoar destinate relaxarii totale fie pe timp de zi, fie pe timp de noapte.

LA 5 MINUTE (mers pe jos) DISTANTA DE VILA BRADET PUTETI SERVI MASA INTR-UN RESTAURANT CU SPECIFIC ITALIAN SAU ROMANESC. CEA MAI RENUMITA PIZZARIE DIN BRASOV - "Il Refugio".
PUTETI COMANDA PIZZA SI LA VILA !

Punem la dispozitia clientilor nostrii urmatoarele:

- acces la bucatarie completa utilata cu vesela, etc. , - gratar, - TV in living, sistem audio, dvd player - gradina / curte, - terasa, - living, - parcare, - foisor in curte, - balansoar, - loc de joaca pentru copii, - ping pong, - frigider, - locuri de parcare - pentru numai 200 lei/rezervare grup.

Punem la dispozitia clientilor nostrii urmatoarele facilitati in camere:

Incalzire centrala, baie cu dus, camere cu terasa, TV - 80 canale, baie separata, frigider, mini bar.

VILA HORIA-BRADET DISPUNE


Living de 80 mp

complet utilat mobilat,TV HD - 80 canale, mini-bucatarie complet utilata pentru evenimente, terasa, toaleta, semineu.


5 camere

cu pat dublu, si unpat supraetajat, dintre care 2 cu baie proprie.


2 camere cvadruple

cu TV, baie, camera pentru copii cu paturi supraetajate.

CAMERE

Ai cele mai bune conditii de cazare si sejur.

Vila Horia Bradet are in componenta 5 camere cu pat dublu, si unpat supraetajat, dintre care 2 cu baie proprie. Vila Horia Bradet are in componenta 2 camere cvadruple cu TV, baie, camera pentru copii cu paturi supraetajate.

Vila Horia Bradet dispune de living de 80 mp complet utilat mobilat,TV HD - 80 canale, mini-bucatarie complet utilata pentru evenimente, terasa, toaleta, semineu, la un standard exceptional.

Camerele sunt dotate cu mobila sculptata si pictata manual din lemn masiv, partial balcon ( 3 cu balcon, 2 fara balcon). Pentru cele trei camere de la etaj, este amenajat un spatiu pentru vizionare TV cu coltar, masuta.

"Vila este dotata cu camere de spraveghere atat exterioare cat si interioara(hol si living), sistem de incendiu si alarma profesionala. "

"Vila mai este dotata cu sistem audio surround in toate incaperile, care poate fi dirijat din statia centrala ce se afla in living."

Galerie foto

 

 

Animalutele noastre

 

 

TARIFE

Conducerea Vilei Horia - Bradet isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Oferta de Craciun 2017 (23-26 decembrie)

1200 EURO/ 3 nopti

Oferta revelion 2017-2018 ( 30 decembrie - 2 ianuarie 2018)

2500 euro/ 3 nopti

Inchiriere integrala vila                

1500 RON/noapte

Vila Horia - Bradet

va ofera cazare in conditii excelente de relaxare si agrement, pentru petrecerea concediilor, vacantelor sau weekend-urilor tale.

Rezervare Online

Rezervari telefonice 0723 496 742 | 0268 314 529

Plata in avans : RO90RNCB0053048587330012 BCR Brasov

SC SUMAR & PO SRL - CUI RO5210631

 

 

1000 caractere stânga

" Am fost impresionati de curtea mare, curata si superb amenajata. Camerele foarte curate iar proprietarii extrem de amabili, ne-au facut sa ne simtim ca acasa. "


Mihaela BARBU

"Am fost impresionati de curtea mare, curata si superb amenajata. Camerele foarte curate iar proprietarii extrem de amabili, ne-au facut sa ne simtim ca acasa. "


George Pavelescu

CONTACT

Ai intrebari? Echipa Vila Horia-Bradet va sta la dispozitie!

Tel.Mobil: 0723 496 742 Tel.Fix: 0268 314 529
E-mail:contact@vilahoriabradet.ro
Vila Horia-Bradet este amplasata in apropiere de DN 1A, la 20 km de Brasov si 25 km de Cheia.

Contacteaza-ne